Kaamos kolkuttelee nurkan takana

08.10.2015


Hesarista aamulla luettua, että Maunulan kirjastossa on lokakuun torstai-iltaisin matkapyöräilyilta klo 17.30-19.00. Täytyypä mennä kuuntelmaan, kuinka pyöräreissaajat yleensä suunnittevat ja toteuttavat matkansa. (www.hepo.fi)

Vuorotteluvapaa lorvittu loppuun tämän vuoden osalta ja palattu töihin ilman mitään sen ihmeellisempää tuskaa. Oli mukava aloittaa taas työt ja varsinkin, kun reilun puolen vuoden kulutta vapaata jatketaan toisella puoliskolla.

Loppukesä ja syksy ovat viuhahtaneet ohi tekemättä sen kummempaa. Jari kävi elo-syyskuussa maastossa paljonkin, mutta nyt kun työpäivän jälkeen pimeys tulee aikaisin, ei oikein isompaa lenkkiä ehdi eikä viitsikään. Pientä hypyttelyä läpipoluilla. Viikonloput ovat taas menneet ties missä ja mitä tehden.

Sienessä käytiin pari kertaa ja palattiin kotiin hiuksiset täynnä hirvikärpäsiä ja korit tyhjillään. Mukava oli kuitenkin lampsia metsässä ilman mainittavaa "saalista" ja nauttia viikonlopun syysaamuista. Nyt alkaa pihan siivous lehdistä ja pakkasen puremista kukista. Sekin on ihan mukavaa ja raikasta puuhaa varsinkin, kun keli on kuiva.

Nyt odottellaan pakkasia ja sitä, että järvi jäätyisi ja pääsisi luistelemaan. Se on sitä herkkua, josta minä nautin enemmän kuin mistään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti