Vihdoin ja viimein

24.08.2015



Vihdoin sain aikaiseksi päivittää ja laittaa kuntoon tämän kesälomatarinan. Kuvia lisään ajan kanssa.

Tässä eletään nyt viimeistä viikkoa vuorotteluvapaalaisena. Neljä kuukautta on mennyt kuin siivellä enkä ole oikein ehtinyt tai viitsinyt tehdä mitään järkevää. No, ensi kesänä sitten!

Olin viikon Punkaharjulla mökkeilemässä ja pieniä uittamassa. Mukava reissu ja lämpöä riitti. Kalasteltiin Jarin vikalla lomaviikolla Savon suunnalla. Mitään mainittavaa ei kuitenkaan onkeen tarttunut, joten se siitä. Lähdetään ehkä ensi viikonloppuna taas koettamaan onneamme.

Ollaan käyty Huvilan keikalla ja Senaatintorilla sataa kitaraa kuuntelemassa, hoidettu ja juoksutettu koiraa ja vietetty aikaa ulkona varsinkin nämä viime viikot, kun lämpöä ja aurinkoa on riittänyt. Matot on pesty ja kaapit siivottu. On kerätty marjat pensaista ja ostettu ja säilötty kymmeniä litroja mansikoita, mustikoita vähemmän. Käyty muutama kerta keräämässä kanttarelleja ja herkuteltu. Leivottu marjapiirakoita talvea silmälläpitäen ja toivottu, että chilit ehtisivät kasvaa ja kypsyä ennen syksyn tuloa. Jari on fillaroinut niin maastossa kuin maantielläkin melkeinpä päivittäin. Eli eihän tässä nyt ihan olla laakereilla levätty.

Nyt uskotaan ja toivotaan suomalaisurheilijoiden menestykseen yleisurheilun MM-kisoissa ja siinä samalla katsotaan mitä katsotaan Vueltaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti