Täältä tullaan Espanja ...

22.03.2018


Jihuu, kohta lähdetään! Tai no: onhan tässä vielä muutama kuukausi kesään ja meidän lomaan, mutta kaikki herkku edessäpäin kuitenkin. Elokuun puolivälin tienoilla tämä pariskunta sitten polkaisee loman käyntiin ensin lentäen Madridiin ja Albaceten, Cordoban ja Granadan kautta Malagaan ja kotiin Keravalle. Tulee vähän siksakkia tasangolla paahteessa, mutta väliäkös tuolla. Granadassa nähdään Vueltan startti ja matkalla sinne edellispäivänä Vueltan "ohiajo".

On kyllä niin hienoa taas päästä kiertämään Andalusian huikean kauniita maisemia valkoisine kylineen.
؅👀👀👀
Muuten aika tässä on mennyt kevättä kaivaten ja odotellessa. Käytiin viikko sitten sunnuntaina aamutuimaan jäällä luistelemassa. Melko hyvä jää, siihen aikaan vähän muita ja mukava kiva ilma. Siitä tulee hyvä fiilis kun kaurapuuron äärestä säntää jäälle ja punaposkisena ja hikisenä takaisin. Tuuli oli tosi kylmä ja kovakin, mutta myötäisessä sitä menee kuin tanssien ja vastatuulessa puskee ne hiet pintaan.

Jari on pyöräillyt maastossa useampana iltana töiden jälkeen. Polut ovat olleet kuulemma ensiluokkaisessa kunnossa ja varsinkin viikonloppuisin fillaristeja on paljon liikkeellä.
؅👀👀👀
Kulttuuririennosta sen verran, että tulevana sunnuntaina mennään joululahjalipuilla Savoy-teatteriin katsomaan ja kuulemaan japanilaisen Kodo -lyömäsoitinryhmän lumoavaa esitystä. Me oltiin vuonna 2014 myös Savoyissa Kodon keikalla ja se oli niin mahtavan upea esitys, että nyt otetaan uusiksi.
؅👀👀👀
Kohta on pääsiäinen ja pitkä vapaa. Toivottavasti ilmat ovat otollisia ulkoiluun, koska kyllä jäällekin  vielä varmaan viikon kuluttua uskaltaa mennä, mikäli edes pikkupakkaset jatkuvat. Siellä olisi varmaan hieno hiihdelläkin nyt ihan hankikannolla.

Meidän pihapiirissä lentelee haukka, joka kyttää meidän syöttämiä pikkulintuja. Yksi mustarastas on ainakin joutunut haukan kynsiin kesken aterioinnin ja linnun sulkia näytti olevan vajan kulmillakin. Pitää siirtää ruokintapaikka vähän suojaisempaan paikkaan, josko tuo ei sitten enää näkisi tai ainakaan pääsisi ohilentoa suorittamaan. Siitä on nyt tullut niin röyhkeä, että se suhahtaa ihan meidän keittiön ikkunan ohi matalalla kytäten pikkulintuja. Uskaltaakohan sitä enää jatkossa Maisa-kissaakaan pitää hihnan päässä pihalla!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti