On niin voittajafiilis

17.7.2018


... vaikka ykkönen en ollutkaan! Olin kuudes ja oikeita tuloksia (ei maaleja vaan 1 x 2 -systeemi) ropsahti 49, joka olikin määrällisesti sitten eniten oikein arvattuja koko 161:n joukosta. Seuraavat kolme tai neljä jäivät 48:aan.

Näin ne hommat hoidetaan, kun ei ole mitään tietämystä lajista. Ehkä ensi kerralla sitten napsahtaa ykkössija! Kyllä on muuten hehkutettu kotona jopa siinä määrin, että itseäkin alkaa tympimään.
👀👀👀
Viikonloppu meni pienten kanssa puuhastellessa. Siinä ei juurikaan ehdi omia juttuja tekemään, mutta eipä niin ole tarkoituskaan. Ulkona viiletettiin aamusta iltaan ja kyllä uni maistui saunan jälkeen.

Teltassa piti tyttöjen kanssa nukkua ja ottaa tuntumaa retkielämään. Kävi kuitenkin niin, että pelko astui kuvaan ja sisämajoitus oli ainoa vaihtoehto. Ensimmäisen kanssa ehdittiin olla telttaretkellä noin viisi minuuttia, toisen kanssa vähän pidempään. Loppupeleissä Jari ja Reko viettivät raikkaan yön ulkosalla ja minä tyttöjen kanssa sisällä.

Herkullista ruokaa ja hyvää seuraa oli tarjolla Röykässä viikko sitten, kun istuttiin lauantai-iltapäivää pihakeinussa. Mistä sitä juttua riittääkin moneksi tunniksi? Kiitos tarjoiluista!

Kävin pesemässä viime viikolla muutaman maton joen varressa ja koska apua Jarista ei ollut, se olikin aikamoisen työlästä ja raskasta. Ensin kuskaat pestyt ja puhaat, vettä valuvat matot huuhtelupaikalle, sitten mankeliin ja sen jälkeen vielä autoon ja kotona narulle. Huh, jouduin koville mutta kestin. Ja lisää pitäisi lähteä pesemään.
👀👀👀
Jarin käsi on edelleen kantositeessä, mutta nyt voi jo vähän jumpata sitä. Vastuksen kanssa on jo päässyt fillaroinnin makuun pihapolkaisuissa - ettei ihan unohdu. Viime viikolla hän käväisi Keinukallion portaat loikkimassa kymmenkunta kertaa ja loppuviikko menikin sitten "puujaloilla" edeten. Nyt kun siitä harmista on päästy, pururata on tullut tutuksi aamuisin ja viikonloppuna myös iltaisin. Saikkua tulee ehkä vielä kuukausi lisää, oli lääkäri sanonut. Jännevammat kun ovat kuulemma huonosti tai ainakin hitaasti paranevia.
👀👀👀
Loman alkuun on vajaa kolme viikkoa. Ensin minä ja pari pientä lähdetään juna/mökki/ kalastusreissulle Joensuuhun, sitten Jarin kanssa mahdollisesti mökille ja sen jälkeen pariksi viikoksi Espanjaan. Ihan mielenkiinnolla odotan, että miten siellä helteessä matkataan reppu selässä. Mutta hieno päästä taas Andalusiaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti