Tähän saakka tapahtunut

16.8.2018


Kaksi viimeistä lomaviikkoa pyörähtää käyntiin muutaman päivän kuluttua. Ja huomenna lähdetään Espanjaan. Lento Alicanteen ja sieltä sitten bussilla tai autolla eteenpäin.
👀
Loman alkupäivät puuhasteltiin kotona, sitten lähdin pienten kanssa Joensuuhun ja Jari Imatralle. Junalla mentiin ja tultiin, mukavaa oli ja kokemus sekin. Uno -korttipeliä pelattiin eräskin matsi matkan aikana. Joensuussa oli keli kuten vuosi sitten: satoi ja oli koleaa. Enesimmäinen ja viimeinen päivä olivat lämpimiä ja aurinkoisia, järvi oli tyyni ja oli kaikin puolin kesälomakeli. Päästiin kuitenkin useampi kerta kalaan ja kumpikin lapsi sai kuhaa. Se olikin tärkeää, että tämäkin jännä kokemus päästiin kokemaan kuten myös iltamyöhäinen kalareissu ja kaunis auringonlasku sekä aamuvirkkujen aikainen kalareissu.
👀
Jarillahan on sairausloma jatkunut edelleen ja jatkuu aina elokuun loppuun. Tänään on fyssari ja syyskuun alussa lekuri tsekkaa, voiko lähteä töihin vai ei. Jari on kauhusta jäykkänä ja pelkää, että sairastelut on nyt sairasteltu ja työt odottavat. Käsi ei nouse edelleenkään lähdellekään sitä mitä pitäisi ja liikkuvuus muutenkin on rajallista sen kanssa. Ajatella, koko kevät ja kesä on mennyt yhden pienen hullutuksen jälkiä korjaten!
👀
Viikko sitten kähdettiin Varkauteen mökille ja oltiinkin siellä useampi päivä. Ensimmäiset tämän kesän uinnitkin oli edessä, koska sauna on remontissa. Koko ajan tuuli oli kovaa, joten aika vähän veneellä päästiin kalastamaan. Laitettiin verkot ja minä maakrapuna kun en osaa soutaa enkä huopaa ja pitää venettä paikallaan ja sitä sun tätä. Hermo oli kummallakin, Jarilla ehkä vielä enemmän, aika pinkeänä ennen kuin ne oli laskettu mutta varsinkin kun käytiin katsomassa ne välillä ja sitten lopulta ottamassa pois kokonaan. Saatiin kuha ja iso ahven ja rannalta virvelöimällä kolme haukea, jotka päästettiin pois.
👀
Raportoin meidän "reppureissusta" sitten kun on jotain raportoitavaa. Joka päivä, jos mahdollista ja kuvien kera. Pakattu on melko pitkälle ja kaikki vaatteet ja pesutarpeet mahtuu yhteen reppuun, jota minä kannan. Jarin harteille laitetaan pikkureppu, jossa kamera ja jotakin pientä. Odotan niin visiittiä Cordobaan ja Vueltaa Granadassa.

1 kommentti: