Kuinka tyhmä sitä ihmisen pitääkään olla, että

28.6.2018


lähtee Santanan keikalle ilman kameraa? Voi hyvää päivää! Eli keikalle oltiin ja ihan eturivissä nojaillen aitaan. Olisi ollut mahtava paikka kuvien näpsimiselle. Mutta kun ei ole mitään mukana, millä näpsiä. Toista kertaa tuskin vastaavalle keikalle mennään, joten se siitä sitten.

Hieno, hieno keikka Kaisaniemessä. Onneksi kuitenkin oli lämmintä mukana, koska tuuli oli mahdottoman kylmä. Ei satanut kuitenkaan. Siellä me nojailtiin aitaan lähes kuusi tuntia ja nautittiin Erja Lyytisen että Santanan musiikista. Aidan vieressä sai pidettyä väljyyttäkin sen verran, että Jarin kättä/lapaa ei tyrkitty.

Tulevana lauantaina mennään Puistobluesiin. Ilma ei mahda olla ainakaan parempi kuin em. keikalla, mutta onneksi sadeasuja löytyy. Pari kertaa ollaan oltu kanootin kanssa järven puolella kuuntelemassa Puistobluesia, mutta nyt mennään oikein portista sisään.
👀👀👀
Varattiin uudet matkat elokuulle. Minulle tämä tuleekin olemaan ensimmäinen kerta, että matkustan ilman pyörää. Kokemus sekin! Ei mitään lentokenttähässäköitä matkatavaroiden kanssa, sen kun lampsii koneeseen. Ei oteta mitään isoja matkalaukkuja taakaksi, pärjätään repuilla ja jos Jari ei vielä voi kantaa omaansa, otan sitten vähän isomman. Me ollaan aina pärjätty vähillä matkatavaroilla - paitsi silloin, kun vielä telttaa, keitintä ym. raahattiin mukana - eikä todellakaan viitsitä ottaa mukaan mitään, mitä ei ihan varmasti tarvitse.

Reissataan pari viikkoa Espanjassa junalla ja bussilla ja reitti on mietitty niin, että nähdään alkuperäisen suunnitelman mukaan Granadassa Vueltaa.

Jos ihan rehellisiä ollaan, kummallakaan ei innostus lähteä ole ollenkaan sitä luokkaa kun lähtisi omin päin ajelemaan fillareilla. Nyt pitää mennä aikataulujen mukaan sinne minne juna tai bussi vie. Jää monen monta kaunista pikkukylää näkemättä, mutta onpahan hastetta seuraavalle vuodelle.

Ei kuitenkaan viitsi lomaa ihan kotonakaan viettää ja Jarille tekee hyvää päästä vähän liikkumaan, kun on pari kuukautta lorvinut nurkissa itseään parannellen.
👀👀👀
Meidän pihan jänöjussi otti ja herkutteli keväällä istutetun pihapuun kuoret naamaansa. Eilen sitten laitettiin "haavanhoitoainetta" ja rungon ympärille suoja, mutta on se niin kaluttu, että ihmehän on jos tuosta toipuu. Että tässäkin taas tyhmyys ja laiskuus yhdessä ottivat niskalenkin meistä. Kuoren suojusta kyllä olisi varastosta löytynyt, mutta ei edes käynyt mielessä laittaa sitä.
👀👀👀
Yllätyssaunasiideri potilaalle.
Jarilta otettiin tikit pois olkapäästä maanantaina, kantosidettä pidetään vielä vähintään kolmisen viikkoa. Saunaan pääsi alkuviikosta ja on muutenkin yrittänyt tehdä sitä mihin nyt yksikätisenä ihminen pystyy. Paita pitää pukea päälle siten, että ensin leikattu puoli, sitten pää ja sen jälkeen terve käsi. Vasen olka/lapa ei saa liikkua sivusuuntaan ja jos vähän heilahtaa, sattuu. Kantoside laitetaan viimeisenä ja sekin pitää ujuttaa varovasti kyljen ja käden väliin, ettei satu kovasti eli ei yhtään.

Kaiken kaikkiaan ihan kivasti mennyt nyt kun ei ole enää jatkuvaa särkyä. Tylsää vähän on, mutta minkäs teet. Nyt on kuitenkin fillari ja siihen vastus laitettu ajokuntoon, että pääsee vähän fillaroimaan vaikkakin sitten paikallaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti