Uusia suunnitelmia pukkaa

12.06.2018


Meillä meni kaikki tulevan elokuun lomasuunnitelmat uusiksi, koska Jarin keväinen pyörällä kaatuminen ja siitä johtuvat erityisesti kivut mutta myös muut vaivat on vihdoin paikannettu ja todettu, että leikkaus on edessä ihan muutaman päivänä kuluttua.

Leikkauksen jälkeen arvioitu toipuminen kestää 3-4 kuukautta eikä todellakaan ole asiaa pyörän selkään, oli lääkäri sanonut. Rannalla voi mainiosti makoilla, mutta eipä juuri voi nostella eikä liikutella vasenta kättä suuntaan eikä toiseen. Joku lihas lavan seudulla on irronnut ja tulevassa operaatiossa se ommellaan tukevasti kiinni sinne minne kuuluukin.

Helpotus on kyllä melkoinen, koska kivut ovat olleet käden liikkeistä riippuen sellaisia, että jalat pettävät alta. Eilen kun hän tiedon leikkauksesta sai, kaikki oli ok ja ei mitään hätää ja turha miettiä mitä olisi ehkä pitänyt asian suhteen tehdä jo vähän aikaa sitten. Tehty mikä tehty ja näillä mennään ja nyt ollaan tässä tilanteessa. Mutta annapas olla kun tänään aamulla herättiin, mieliala olikin jo ihan eri ilmeisesti huonosti nukun yön jälkeen. Alkoi pohtiminen siitä, että miksei mennyt aiemmin lääkäriin, nyt on koko kesä ja varsinkin loma pilalla ja sitä sun tätä

Mitä sitä miettimään. Tehtyä ei saa tekemättömäksi kuitenkaan joten turha pohdiskella ja murehtia asioita, joille ei voi mitään. Kaatumisessa kukaan ei onneksi kuollut eikä vammautunut pysyvästi kuin yhden korjattavissa olevan lihaksen verran. Onhan meillä nyt tilaisuus toteuttaa loma vähän eri tavalla kuin viimeisen kymmenen vuoden aika on tehty eli ilman fillareitakin. Kaikessa ja kaikissa asioissa on myös hyvät puolet ja nyt pitää vaan kaivaa ne esiin. Eikä se edes ole vaikeaa.

Mahdollisuuksia meidän loman suhteen on monia eikä huonoimmasta päästä ole ainakaa se, että vuokrataan auto tai sitten liikutaan julkisilla. Espanjaan joka tapauksessa mennään ja ehkä jopa niillä lennolla, jotka on jo varattu. Ainoastaan tapa liikkua paikasta toiseen on vielä hämärän peitossa.
 🌟🌞🌟

Maanantaina mennään - tai ainakin minä - Santanan keikalle Kaisaniemeen muutaman muun kanssa. Toivottavasti sää suosii eikä tarvitse olla tuupittavana ja tuuppijana sadekelissä.

Sitten alkaakin muutaman päivän loma ja juhannuksen jälkeen palataan taas töihin. Lomapäivät menee Rekon kanssa Tuusulan rantatien ihmeisiin ja nähtävyyksiin tutustuen fillarilla ja mahdollisesti mansikan poimintaa sikäli mikäli ne ovat jo kypsiä.

Juhannuksen vietto on vielä vähän avoin että mennäänkö ystävien luo mökille vai ollaanko kotona. Päätäntövalta siitä on siirretty Jarin harteille ja hänen nopeutensa tietän päätös voi viipyä pitkällekin ensi viikkoon tai voihan olla, että sitä ihmettä saadaan odotella hamaan tulevaisuuteen.

1 kommentti:

  1. Minulta katosi tämän blogin osoite kovalevyä uudelleen alustaessa, mutta onneksi sain Sauramon Pekalta osoitteen. Oli tosi kelju tuuri teillä, varsinkin Jarilla, mutta kaikki parsitaan ennalleen, uskon ja toivon. Erittäin mukavaa kesää teille ja Jarille parasta onnea operaatioon!

    VastaaPoista