Maradonaa, mansikoita ja loman odotusta

08.07.2019


Eilen käytiin katsomassa leffa/dokkari Diego Maradonasta, hmmm. En koskaan ole oikein ymmärtänyt, miksi kaikkien mahdollisten aineiden käyttäjä ja melko pahasti koukussa olevan narkkarin nostamista pönkitettiin edelleen vaikka urakin alkoi olla ohi.

Varmaan melkoinen lahjakkuus jalkapallossa, vaikken mitään siitä ymmärräkään, mutta silti. Lahjakkuuksillakin pitäisi olla velvollisuus olla esimerkillinen urheilija fanejaan, sponsoreitaan, seuraa mutta ennen kaikkea perhettään kohtaan. Onko se sitten niin, että kun rahaa tulee ovista ja ikkunoista, järki himmenee asteittain ja lopulta kokonaan!

No tulipahan katsottua kuten myös aikoinaan Lance Armstrongin dokkari, joka oli kyllä hakee vertaistaan. Armstrong viilasi linssiin oikein isommin niin pyöräilyfaneja kuin sponsereitakin.

Löytyyhän näitä vastaavia tapauksia lajista kuin lajista eivätkä kaikki ole narkkareita, jonkin asteisia huijareita muuten vaan.
 🍓🍓🍓
Meidän vatsat ja pakastin alkaa olla täynnä mansikkaa. Ostettiin useamman kerran viime viikolla viiden kilon laatikko, pakastetaan puolet, leivotaan ja loput vedetään naamaan. On niin herkkua ... Jos voisi syödä vitamiitit varastoon, meillä alkaisi olla muutaman vuoden varasto odottelemassa.

Tällä viikolla lähdetään tsekkaamaan, tuleeko vadelmaa ja löytyykö kanttarelleja. Ensi viikollahan minulla jo onkin aikaa hortoilla metsissä kunhan ensin olen - sään salliessa - maalaillut ikkunapokia ja käynyt mattopyykillä.
🐈🐈🐈
Maisa-kissa on meillä parin viikon ajan hoidossa junnujengin vanhempineen seikkaleissa lämpimimmissä maisemissa. Päivät tuo nukkuu ja illalla piristyy temmeltämään ja laukkaamaan pitkin taloa. Aamun lepohetki lötkötellään ikkunalaudalla meidän juodessa aamukahvia.
🌞🌞🌞
Kolme viikkoa Saariselän keikkaan, vajaa neljä fillarireissuun. Meillä muuttui - taas kerran - vähän fillarireissun reitti. Otettiin koppi vinkistä ja mennään sittenkin Andorraan ja jätetään välistä muutama Espanjan puolella oleva paikka, johon alkujaan oli tarkoitus mennä. Päivät kun eivät kaikkeen riitä. Nousua on varmasti enemmän kuin viitsii edes ajatella ja korkealle, mutta on sitä laskuakin sitten.

Kunhan loma ensi viikolla alkaa, lähden fillaroimaan joka aamu lenkin, ehkä. Näin olen tuumaillut eli ei muuta kuin tuumasta toimeen, plääh!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti