Ei pysty

08.10.2021

Tilattiin eilen paikallisesta https://www.sauhu.menu/#tuotteet rouheat ja tuliset hampurilaisuutuudet, yksi kumpaakin. Eipä edes käynyt mielessä, että ovat aivan liian vahvoja meille. Villi suunnitelma oli syödä puolet ja puolet, että kumpikin saa maistella molempia. Elvistelin vielä epälijöille, että kyllä minä pystyn miedomman syömään ja ehkä jopa vahvempaakin.

Jari aloitti tulisemmalla, minä miedommalla. Jo rasioista pois otettaessa vahvemman majoneesia oli sormissani, jotka nuolaisin puhtaaksi. Ei olisi kannattanut, sen maistelu riitti siltä osin. Siispä miedon kimppuun vahvemman lieskat edelleen makuhermoissa. Otin yhden suullisen ja loppuja tarjosin Jarille, joka kärvisteli oman annoksensa mukanaan tuoman poltteen kimpussa. Niinpä meiltä jäi nämä herkut syömättä, mutta muisto niiden maistelusta eli lopun iltaa, silmiä myöten.

Mutta haaskuuseen hampparit eivät menneet. Meillä sattui olemaan meidän ystävä maistelukokeilun aikana. Ja niin hän vain nikotellen ja hikoillen vetäisi naamaansa vahvemman, miedompi pakattiin kotiin vietäväksi.

Tulipahan testattua, mutta seuraavalla kerralla tilataan ihan normaalilla chilimäärällä maustetut herkut. Pitää muistaa kysäistä, että meneekö paljonkin 10/10 -chilimäärällä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti