Nyt on laulut laulettu

26.06.2016


Olipa mukava juhannus ja siitä kiitos teille, ystävät hyvät! Vietettiin täällä meillä aatto kuten monena muunakin juhannuksena aiempina vuosina. Grillattiin karitsaa ja hirveä, syötiin mansikkakakkua ja laulettiin karaokea sydämen kyllyydestä. Muuten niin hiljainen ja rauhallinen tienoo raikui mitä erilaisimmista lauluista ja varsinkin tyyleistä. Jarikin veti kuin aikapoika vaikka on aina sanonut, ettei juurikaan lajista välitä. Nyt omi mikin ja sitä sai kiskoa melkeinpä väkisin käsistä, että olisi muutkin saaneet laulaa.

Iltapäivällä tuli muutama tippa vettä, mutta se ei meidän grillausta eikä ruokailua haitannut vähääkään. Meillä kaikilla oli niin mukavaa ...

Loppujuhannus meni ensin levätessä riekkumisen väsymys pois ja sitten sitä sun tätä puuhatessa. Jari heitti tänään sunnuntaina hirveässä helteessä maastopyörälenkin, minä yritin häätää chileistä kirvoja. Kaupunkilaiskissa-Maisa on viettänyt juhannuksen meidän kanssa täällä melkein maalla.

Loman alkuun vielä monta viikkoa, mutta hyvää kannattaa odottaa ja hartaasti me niin tehdäänkin. Viikon kuluttua taitaapi alkaa Tour de France.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti