Ihan pakko laittaa

29.01.2019


tämä vaikka on ollut jo kerran täällä. Nyt on näet tosi kyseessä: v-käyrä melko korkealla ja aika kyllästynyt tähän jatkuvaan lumen tuloon ja varsinkin sen siivoamiseen pois kulkuväyliltä. Meillä on - tai oli vielä sunnuntai-iltana - noin 40 senttiä lunta. Nythän sitä on jo tullut muutama kymmenen senttiä lisää ja tulee vielä huomennakin säätiedotuksen mukaan.

Kiitoksena meidän auramiehille ja -naisille on kyllä sanottava, että Keravan auto-, kävely- ja fillaritiet on hyvin aurattu eikä mitään valittamista.

Otin sunnuntai-iltana meidän pihasta ihania lumikuvia, järjestelin lintujen ja oravan ruokinta-astiat kuntoon ja ihastelin tähtitaivasta parinkymmenen asteen pakkasessa. Täytyy päivittää kuvat näyttämään nykyhetkeä, kunhan lumen luomiselta ennättää.

Ei olla päästy hiihtämään eikä luistelemaankaan. Jos ei ole pakkasta reippaasti yli 15 astetta, sitten sataa.

Fillarilla ollaan sitkeästi kuljettu koti-asema-koti -matkat milloin osittain umpihangessa, milloin taas sormet ja nenä jäässä.

VR on aivan yhtä surkea kuin oli viikko sittenkin eli ihan yhtä luotettava! Eilen istuttiin Pasilan ja Käpylän välissä puoli tuntia ja juna oli jo Keravalle saapuessaan 50 minuuttia myöhässä. Mitähän se olikaan kun vihdoin - jos koskaan - pääsi Tampereelle. Niin tylsää!
👀👀👀
Torstaina tuli noutajat Röykästä hakemaan meidät Jäkeen. Ensin käytiin syömässä ja sen jälkeen mentiin Jukka Puotila -show'n. Ruoka oli hyvää ja show hauska ja sai kyllä nauraa. Loistava imitaattori tuo Puotila!

Perjantaina meillä oli liput Pauli Hanhiniemi & Retku -keikalle Keravalle. Vetivät Kolmannen Naisen ja Perunateatterin tutuistakin tutuimpia biisejä. Oikein hyvä keikka. Ennen sitä tutustuttiin ravintola New Sherwoodin antimiin, sitä kun on kehuttu kovasti ja ihan ookoo olikin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti