Nairoa fanittamassa

29.03.2019


Eurosportilta ollaan seurattu Katalonian ympäriajoa https://www.voltacatalunya.cat/en ja kuinka ollakaan, siellähän viilettää muiden mukana Nairo Quintana. Eilen hän hätyytteli melkein maaliviivalla kärkipaikkaa, mutta sitten ei kuitenkaan. Mahdollisuudet vaikka mihin on kuitenkin vielä olemassa, kisa päättyy sunnuntaina Barcelonaan.

Tänään perjantaina kisa starttaa läheltä Ranskan rajaa Puigcerda-nimisestä kaupungista, johon meidänkin tulevan kesän reissu näillä näkymin poikkeaa. Tarkoitus olisi myös yöpyä siellä ja ihastella samalla huikeita vuoristomaisemia.

Jo viime vuoden Granadassa Vueltan "varikolla" oli nähtävissä, että Quintana on suosittu persoona Espanjassa ja sama näkyi kyllä eilenkin lähtötiimellyksessä, nimikirjoiutuksen pyytäjiä oli ruuhkaksi asti. Peukkuja loppukisaan, 👍.
👀👀👀
Grillikausi avattu! Sunnuntaina jos jonkinlaista grilliherkkua ja eilen chilituoremakkaraa, viikonloppuna ehkä grillattua kalaa. On se niin hienoa kun voi kokota pihalla!
👀👀👀
Meidän pihassa on noin parin metrin korkuinen lumiröykkiö ja siinä se pysyykin varmasti vielä kauan. Siihen kasattiin talven mittaan suurin osa pihan lumista ja loppusilaus tömpyrälle annettiin läpyttelemällä siitä melkoinen persmäki.

Jari pääsi vielä viime viikonloppuna aamutuimaan ajelemaan metsäpoluille, hanki kantoi. Saapi nähdä, aikooko kokeilla onneaan myös tulevana.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti