Siivosin ja siirtelin tikulle

4.4.2019


vanhoja valokuvia ja nauratti niin paljon. Kaikkea on yritetty, kokeiltu ja harrastettu vaihtelevalla menestyksellä. Meidän kohdalla se tarkoittaa sitä, että innolla hypätään mukaan kokeilemaan uutta, osallistumaan vaikka minkälaiseen kisaan tai tapahtumaan ilman paineita ja varmasti ilman minkäänlaisia menestymisen odotuksia.

Vasemmalla yltäällä: Vuonna 2012 maaliskuussa luisteltiin Oravilta Linnasaaren kansallispuistomaisemista Rantasalmelle ja takaisin Oraviin, kahtena päivänä peräkkäin. Aika rättiväsynyt olin minä, vaikka toisena päivänä en enää Rantasalmelle saakka jaksanutkaan, eikä tuon kumppanikaan reippaimmalta matkalaiselta näytä. Mutta hieno kokemus.
Ylhäällä keskellä: Tuusulanjärvellä luistelemassa (maaliskuu 2010) varmaankin joku viikonloppu aamutuimaan kovassa pakkasessa.
Oikealla: 2010 kaadettiin puita meidän pihapiiristä. Näin jälkikäteen ajatellen ei voi kuin todeta, että kaikkeen hullutukseen sitä ryhtyy. Tuota koivua ei saatu omin voimin nurin, koska oli kova tuuli ja nosturi sekä puu heiluivat hullun lailla. Saatiin kaadettua kyllä ainakin yksi iso mänty, mutta ei uskallettu enää edes yrittää tuota ja nosturikin piti palauttaa. Asia hoitu sitten aikanaan ammattilaisen hoidellessa kaadot.
Alhaalla: Vantaa Triathlon ja Jari suoriutumassa uintireissultaan. Luultiin jo siinä odotellessamme Peten kanssa, että onko hyytynyt kun ei näy eikä varsinkaan kuulu. Oli viimeisten joukossa tällä osuudella niin kuin muillakin, mutta tulipahan kokeiltua sitäkin. Hyvillä mielin hölkytteli juoksuosuuden jälkeen maaliin.
Keskellä: Siikaa pyytämässä keväällä 2012 jossakin päin Helginin rantoja. Muutama pikkusiika saatiinkin monen tunnin seisoskelun jälkeen.

Toisessa kollaasissa on kuvia matkan varrelta. On satanut, ollut koleaa mutta myös aurinkoista ja tukahduttavan kuumaa, varsinkin Etelä-Euroopan reissuilla. On tullut isoja ja pieniä kolhuja ja tämä naarmukuva siitä, kun en muistanut irrottaa lukkopolkimia pysähtyessäni ja tuon vuoden 2010 reissun jälkeen olenkin käyttänyt tukevia sandaaleja ja hyvin on toiminut. On kärsitty parit keuhkokuumeet ja kannettu huolta jaksamisesta kuumehoureisena. On syöty boisenmarjoja suoraan valtavista puskista jossakin päin Biskajanlahden rannikolla ja nähty rupisammakkojen kevätpuuhat Virossa. Tie oli muuten melkein mustanaan sammakoita, siksi varkoitus.

Videopätkä on vuodelta 2016 keskiaikaisilta markkinoilta Avilesista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti