Kerava ja kirsikkapuut

29.04.2019


Aamulla töihin eli asemalle polkiessani pysähdyin kuvaamaan Keravan keskustan kauniita kirsikkapuita.

Kyllä on ollut niin upeat pari viikkoa, että mitäköhän tässä vielä onkaan odotettavissa. Tuleeko takatalvi vai saadaanko nauttia kevään auringosta ja lämmöstä. Pihakukkia on ostettu ja istutettu, kukkapenkkejä uusittu. Lisää ostetaan ja uusitaan kunhan ehditään. Nyt on pitänyt kuskata kukat ja maustekasvit iltaisin sisään ja aamulla ulos, koska meillä on ollut lähes joka aamu pakkasta.

Sellainen ikävä asia kuin Keravan vankilan puutarhan lakkauttaminen ottaa koville. Mistä hitosta sitä nyt käy kasvinsa ja kukkansa hakemassa, kun sitä ei enää ole? Miksi sekin piti lakkauttaa? Kaikin puolin toimiva puutarhamyymäläkokonaisuus, jossa ostajia varmasti kävi niin kauan kuin myytävää oli niin keväällä kuin joulukukkaostoksillakin. Sieltä sai yhdestä paikkaa ihan kaikki mitä tarvitsi: chilit, tomaatit, yrtit ja kukat.
🌸🌸🌸

Eilen lähdettiin heti aamulla Porkkalanniemeen. Ensin oli tarkoitus ottaa kanootti mukaan ja piipahtaa merellä kalassa, mutta oli niin kova ja kylmä tuuli, että kanoottiretki jäi haaveeksi. Ja haaveeksi jäi myös kalastaminen. Oli tosi, tosi kylmää ja tuulista eikä heittämisestä tullut yhtään mitään. Käveltiin vähän rantoja pitkin ja sitten lähdettiin katselemaan Upinniemen maisemia ja rantoja. Loppujen lopuksi syötiin eväät autossa kylmissämme ja lähdettiin kotia kohti. Eli kalaa ei tullut - tällä kertaa!
🎈🎈🎈

Hauskaakin hauskempaa VAPPUA!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti