Ville Valo & Agents

15.04.2019


Meillä oli mukava viikonloppu. Perjantaina lähdettiin Lahteen Sibeliustalon Finlandia-klubille Ville Valon & Agentsin keikalle. Olen aina halunnut päästä HIMn keikalle, mutta koskaan en lippuja ehtinyt osamaan silloin harvoin kun bändi täällä Suomessa keikkaili, lähinnä kai aina vuoden vaihteessa Tavastialla. Aina loppuunmyyty. No nyt oltiin sitten tuolla ja VV on nähty ja siinä samalla Agents. Yö oltiin hotellissa ja tavattiin Jarin serkku ennen ja jälkeen keikan.

Keikasta sen verran, että Valon ääni sopii tautisen hyvin Somerjoen biiseihin. Finlandia-klubi oli loppuunmyyty niin kuin kaikki heidän keikkansa. Tuttua musiikkia nuoruudesta ja antaumuksella hoilasin mukana. Kuvia ei ole koska ne mitä otin, ovat niin surkeita etten viitsi niitä tänne laittaa.
👀👀👀
Pari viikonloppua on mennyt pihan siivouksessa ja tänään onkin odotettavissa sitten kaatiskeikka. Melkein koko piha on rapsuteltua, on katkottua pensaat ja kalkki heitetty. Meillä on vielä läjä lunta siellä ja täällä. Koivusta katkaistiin yksi pienempi oksa ja sieltähän alkoi tulla mahlaa niin paljon, että saatiin hetkessä puolisen litraa.
👀👀👀
Oletteko käyneet lukemassa https://fi-fi.facebook.com/pertti.perseileva.labradorinnoutaja/? On melkoisen hauskaa tekstiä ja tuo tähtipäinen aloituskuvakin naurattaa niin paljon! Aikamoinen parivaljakko tuo Pertti & Läskipää.
🌄
Entäs meidän kesäreissu! Ollaan katseltu karttaa ja vaikka hirvittää ja inhottaakin nousut, lähdetään Barcelonasta kohti Gironaa ja sieltä Ranskan puolelle Puigcerda'an. Andorraan en lähde siksi, että siellä ei ole yhtään tasaista kohtaa, joten koukataan ennen sitä Espanjan puolelle ja kohti Sort'ia ja alas Tremp'iin. Sieltä sitten takaisin Barcelonaan.

Näin alustavissa suunnitelmissa, mutta kaikkihan voi olla jotakin ihan muuta loppupeleissä. Kilometrejä tällaisella kiekalla kertyy noin tuhat ja aikaa meillä on kolme viikkoa. Kauheasti on varmasti inhottavaa nousua mutta riittäähän sitä myös laskua. Ja maisemat varmasti kauneimma koskaan näkemämme.

Karttakatselmusten mukaan tulossa on paljon tunneleita, joista osan voi kiertää pienempiä teitä mutta osaan on sukellettava sisään ja autojen joukkoon. Se taas vaatii sitten hyviä etu- ja takavaloja, että niistä tunneleista selviää ehjin nahoin uloskin.

Hartaasti odotetaan lomaa. Minun eka viikon mittainen loma on jo juhannuksen jälkeen. Saariselälle mennään muutamaksi päiväksi ja sitten tuonne Espajaan. Taitaapi olla meille jo ainakin kuudes tai seitsemäs vuosi peräkkäin, mutta niin paljon on vielä kiertämättä, koko Espanjan luoteisosa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti