Hienoa Suomen jääkiekkojoukkue 🏆 KULTAA 🏆tuli!
Me nukuttiin sikeästi, kun tehtiin historiaa mutta illalla katsotaan matsi, sikäli mikäli se on jossain nähtävissä!

Giro alkoi MUTTA ...


... missä on Nairo? Niinpä, missä on Nairo? Ei kiinnosta katsoa koko kisaa, kun oma suosikki on poissa tästä kisasta. Ehkä sitten Ranskassa tai ainakin Espanjassa.
👀👀👀
Edellisenä lauantaina Fingerporia katsomassa. Kyllä nauratti vaikka etukäteen en juuri tiennyt koko Fingerporista yhtään mitään. Monet jutut aukesivat vasta seuraavana päivänä kotona, yön yli miettimisen jälkeen. Oikein hauskan ronski esitys!
👀👀👀
Jari sai viimein myytyä paria katupyöräänsä(polku-). Ensimmäinen vanha retrohenkinen, oikein siisti ja toimiva meni melkein saman tien, toista kyseltiin muutama kerta ja alkuviikosta se sitten saatiin pois nurkista. Jälkimmäisen fillarin myynti-ilmoitusta oli katsottu lähes kuusisataa kertaa, mutta kyselyjä eli asiasta aidosti kiinnostuneita oli vain ne muutamat: yksi Donetskista, yksi Narvasta ja yksi Turkkusesta. Olisipa muuten tullut toinen mokoma euroja lähetyskulujen muodossa, jos olisi fillari lähtenyt tuonne Ukrainaan. Turkuun meni.
👀👀👀
Ohessa kuva meidän pihan kovia kokeneesta koristeomenapuusta. Se on niin kaunis mutta pieni pihajäniksen jäljiltä, joka on pistellyt suurimman osan oksista poskeensa.

Tänä kesänä yritetään kasvattaa vesimeloneja kesäkurpitsan kaverina. Ei pitäisi olla vaikeaa, mutta koskaanhan ei tiedä. Chilin taimia on siunaantunut yksitoista ja tomaatin kolme.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti