20.08.2019 / 12. pvä / Androrra la Vella - La Seu d'Urgell (Espanja) / 20,8 km

Hyvin nukutun yön jälkeen tiedettiin odottaa vähän vesisadetta. Olihan sitä lupailtu jo aiempinakin päivinä, mutta onneksi vältyttiin siltä. Eilen hellettä, tänään saatiin saavikaupalla vettä niskaan. Lämpötila aamulla lähtiessä +11.

Onneksi matkaa paikasta toiseen oli vain parikymmentä kilometriä, mutta kastua ehti ja kylmä tuli. Sadetakit oli, pitkiä housuja ei. Jarilla pyöräilykengät, minulla sandaalit.

Täällä joen uomat ovat ammottaneet tyhjyyttään ja kuivina. Tänään La Valira/El Segre -joet olivat uhkaavan ja vaarallisen näköisiä, kun vuorilta tullut vesimäärä vyöryi eteenpäin voimalla. Paljon maisemia ei uskaltanut matkalla katsella, kun liikennettä riitti ja oli täysi työ pitää fillari kurissa.

Andorran/Espanjan raja-asemalle oli pitkät jonot, mutta me päästiin jonojen ohi jalkakäytävää pitkin melko mukavasti.

Nyt klo 18 aikaan aurinko paistaa täällä nyt täydeltä terältä. Kannettiin laukut, vaatteet ja kentät tuonne meidän parvekkeelle kuivumaan.

Ollaan siis La Seu d'Urgell'ssa, joka on Espanjassa Lleidan maakunnassa. Tämä on pieni ja mukavan oloinen kaupunki, jossa oli meidän saapuessamme markkinat. Hoselli jossa yövytään, on siisti ja meillä parvekkeellinen huone.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti