26.08.2019 / 18. pvä / Mannleu - Figaro-Montmany / 43,3 km


Kuumaa ja aurinkoista, myötätuulta kuitenkin. Saavuttiin tänne Figaro-Montmany'n hyvissä ajoin iltapäivällä. Tie oli kumpuilevaa ja ajeltiin välillä moottoritien oikeaa, välillä vasenta puolta. Tämä meidän majoitus on "kotimajoitus", vuoren kupeessa kaunis paikka.

Aikamme lepäiltyämme lähdettiin kylille etsimään ruokapaikkaa, koska matkalla ei syöty tapamme mukaan yhtään mitään. Aamulla lähteissä vaatimaton aamupala kyllä. No, tämä on niin pieni kylä, että yksikään baari ei ollut auki ja kyselyn jälkeen löydettiin kauppa, josta saatiin leipää, juustoa ja kinkkua. Ja juotavaa huomiselle.

Täältä lähtö kauppakeikalle oli jyrkkää alamäkeä, kunhan ensin löytyi raput. Ylöspäin 360 metriin tuntuikin sitten jo jaloissa sen verran paljon, että teki mieli kiljaista. Tekee kuitenkin niin hyvää kävellä välillä. Olkoonkin, että sattuu vietävästi.

Meillä on kauniit näkymät täältä huoneesta. On iso parveke ja ikkunat avautuvat yli kylän ja moottoritien vastakkaisen vuoren seinämään. Ilmastointia ei ole, joten toivoa sopii, että tuolta vuoren rinteeltä puhaltaa rakaistava tuli läpi yön. Varsinkin, kun tähän paistaa nyt aurinko kylläkin sumuverhon läpi.

Oheisessa kuvakollaasissa meidän huominen alkureitti näkyy alimmaisessa sekä vasemman puoleisessa kuvassa mutkittelevana tienä. Mihin se sitten johtaa ja kuinka ylös tai alas, selviää yön yli nukuttuamme. Huomenna me ajetaan Barcelonaan ja säätiedoitus on ennustanut ukkoskuuroja.

Aurinkoista, +18/päivälä +35

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti