Santiago de Compostela - Lalin / 52 km

15.8.2022

Lalinissa matkalla kohti Ourensea, jossa huomenna. Mukava ja helpohko päivä ajella, vaikka nousuakin oli. Myötätuuli, aamulla +17, illalla +26, välillä pilvistä ja toisinaan paistoi aurinko.

Aamulla odoteltiin postin aukeamista, että saadaan pyörät lunastettua ulos. Säätämistä kaupungista ulos ajaessa, mutta lopulta päästiin tielle N-525 Ourenseen.

Iloisia uutisia saatiin tänään, kun se meidän Booking.comin kautta varattu hotelli/hostelli Malpicassa peruttiin päivää ennen kuin meidän sinne piti mennä eikä sieltä päin löytynyt vapaita huoneita. Jouduttiin siis muuttamaan suunnitelmia ja maksamaan melkoinen raha uudesta varauksesta. Lähetettiin kuitti tämän uuden varauksen maksusta ja tänään saatiin viesti, että saadaan erotuksesta rahat pois. Laitoin Booking.comiin viestiä, että ollaan fillareilla matkalla eikä voida ottaa heidän tarjoamaansa hotellia vastaan, joka olisi ollut noin 25 km päässä alkuperäisestä. Eli varattiin ihan itse enkä kyllä kuuna päivänä olisi uskonut, että maksavat erotuksen. Iloinen mieli nopeasta toiminnasta!

Tämä Lalin on kaupunki tien N-525 varrella. Tänään maanantaina täällä ei ainakaan näin illalla ole juuri mikään kauppa auki, kuppiloita lukuunottamatta. Muutenkin oli sellainen fiilis matkalla, että onkohan maanantait täällä päin maailmaa muutenkin melko leppoisia päiviä. Ei ollut ruuhkaa missään, ei paljoa liikkujia eikä mikään auki.

Huomiseksi on luvattu sadetta. Kilometrejä on tullut tähän mennessä kilometriä vajaa 600 eli ehkä noin kolmannes on takana. Vielä ei mitään järkyttävän korkea ole ylitetty, mutta sekin aika vielä koittaa. Kaikki hyvin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti